2.mim Biricit cons :)


Sonra sevgili biricit'cimin linkini veriyorum; canım benim teşekkür ediyorum ;

http://biricitinyeri.blogspot.com

*Evde yalnız kalıdığınızda ne yaparsınız?

-işlerimi bitirdikten sonra, hemen mutfağa koşup Türk kahvemi hazırlar,bi sigara yakarım pc'yi açıp bakmam ve okumam gereken yerlere bakarım, uzun takılmadığım için kitabımı okurum, reiki ve meditasyon yaparım ki bu ruhuma çok iyi geliyor en azından iyi bir dinleyici olabilme yolunda benim en büyük yardımcılarımdır, son olarak kara kalem çizimime dalıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..

*hakkımda 20 gerçek*



- :) kararlı ve güçlü bir yapıdayım..
- çevreme göre hem çok zor biriyim hemde çok içten..
-dinlemeyi seviyorum, duruma göre anlayışlıyım.
-mütevaziyim..kapıdan dışarı çıktığımda bazen tanımasamda bana baktıkları zaman hafif bir tebessüm edip -günaydın diyebilirim, sokakta rast geldiğim ve o an içimden gelirse oturup yanında bir dilenciyle sohbet edebilirim.
-doğal bir yapım var, yapmacık yada kasıntılığın çok uzağındayım..
-harbi'yimdir, kolay söz vermem verdiğim sözü de tutarım.yemin etmekten de uzak duruyorum mümkün mertebe..
-sinsi insanları sevmiyorum, o yüzden derisi dışına derler, o dediklerindenim..
-gözlerim, sözlerimden önce konuşur :) eğer hoşlanmamışsam bir durumdan yada bir insandan, bunu hiç konuşmadan da o insana bakarak ifade edebilirim.
-sıcakkanlıyım,ilk görüşme ve tanışmalarda gülümsememi eksik etmem sadece iç sesim -buna dikkat et, bu kişi senin çevrenden biri olmaz yada evet bu insan hayatımın bir yerinde bir parça-m olmalı diye ayrım yaparım.
-hayatıma kolay kolay kimseyi sokamam, bunu ilişki anlamında söylemiyorum, arkadaş seçimlerimde ve dostlarım konusunda çok seçici ve dikkatliyim.
-hayatımda gri' lere yer vermiyorum. ya siyah yada beyaz oldukça net konuşurum karşımdakinden de net cevaplar isterim.bu yüzden çoğunlukla yalan mı söylüyorlar yoksa doğru mu konuşuyorlar anlarım.
-evim ve kendi kişisel temizliğim konusunda çok titizim, daha önce de söylemiştim wc konusu en çok dikkat ettiğim bir durum.. gerek iş yeri, gerekse dışarı da yada misafirlikte çok zorlanmadığım sürece girmem.
-köpekleri çok seviyorum, cinsi farketmiyor yaklaşırım, yaklaşamasam bile mutlaka onların koku hisleri oldukları için güdüsel olarak gözlerine, resmen ruhumla bakarım, bir süre sonra o köpek yargı cümlesi olacak ama mutlaka yanıma yavaşca gelip sevmemi bekler :)
-değişik ilgi alanlarım var; meditasyon ve reiki bana göre normal bi durum, astral seyehat paranormal ve psijik olay ve durumları okur ve araştırırım, tv izleme alışkanlığım yok, yunus balığı ve balinaların hayatı nedenini bilmiyorum ilgi alanlarımdan birisi, belgesel kıstasım bu iki hayvana dayalı :)
-osmanlı, japonya ve japon kültürü benim için çok değerli ve önemlidir nedenini yine  bilmiyorum, fakat çocukluğumdan beri bu insanların kültürleri ve karakteristik özelliklerine doğru bir çekim gücü var.
-mistik bir gücüm olduğunu söylerler, ne olduğunu söylemek istemiyorum.
-evde terliksiz ve çorapsız asla dolaşmam ve herkesin yaptığı yemeği yemem.
-inançlar konusunda çok hassasım, kimin neye inandığı şahsımı hiç ilgilendirmez, kişilerin inançlarına saygılıyım ama kendi inancıma ve islamiyetim söz konusu olduğunda farklı inançta olan insanlarında benim inancıma saygı göstermelerini beklerim, ibadetin gizli yapılması düşüncesindeyim, reklam yapan insanlardan hoşlanmıyorum.
-nazarımda insanın kapalı olması yada açık olması önemli değil, önemli olan kişinin ne giydiği ne taktığı değil; o kişinin özü'nü tanıyabilmem en dikkat ettiğim durumdur.
-mümkün mertebe kendimi insan olarak her anlamda yetiştirmeye çalışıyorum, bu yüzden okumanın yaşı olmadığı inancındayım.
-nadir bir durum tepem attığında veya sinirlendiğimde 2. bir ben çıkabiliyor içimden :) o zaman tanıyanlar hızla uzaklaşır veya sessiz kalırlar, olaki; konuşmalar devam etti, çok fenaaa :)

ee bu kadar yeter herşeyi ifşa ettik yahu yaa :)
biricitcim teşekkür ederim canım...

ben de;  :) aşk-ı züleyha'mı, sevgili gülşah'cığımı, hobistanya'mı,değirmenden mektup var (recep beyi),  mormenekşeler'imi,  susmak güzel'imi, yaren'imi ve havadan sudan (rabia hanımı) mimliyorum hadi bakalım biraz da siz zorlanın ;) yarın bayramlaşırız..









Yorumlar

  1. canım yanıtladığın icin tesekkurler coğu yönden benziyormusuz:)
    iyi bayramlar dilerim öptüm sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet var bi benzerlik, ortak noktalarımız yazdıkça gün yüzüne çıkıyor farkındayım biricit'cim :) canım tekrar çok teşekkür ederim, hayırlı bayramlarımız olsun inşallah :) sevgilerimle..

      Sil
  2. bayram telaşı arasında mesajını görür görmez koştum geldim :)) hayırlı bayramlar diliyorum canım benim en kısa zamanda inşallah cevaplarım :)

    YanıtlaSil
  3. En kısa zamanda cevaplayacağım canım.
    Bu arada benimde en çok uygulamak istediğim şey meditasyon. Bir ara epey bi araştırma yaptım ama öylece kaldı....
    Bir çok özelliğin yakın geldi bana. Seni biraz daha tanımak ne güzel.
    İyi bayramlar, sevgiyle öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence senin için tam da zamanı diye düşünüyorum pozitif ve olumlu baloncuğu şimdiden oluşturabilirsen hiç olmazsa kalan aylarını daha rahat geçirebileceğini düşünüyorum Gülşahcım..
      :) teşekkür ederim, bende az çok öyle tahmin ediyorum, iyi bayramlar her ikinizide öpüyorum, sevgiyle :)

      Sil
    2. Bende ama bir çok ayrıntıyı unuttum desem. Hep içimde bir yerde yapacağım diyorum kendime.
      Bizde seniz öpüyoruz teyzesi.

      Sil
    3. istersen yardımcı olabilirim sana :)

      Sil
    4. Olabilir neden olmasın canım.

      Sil
  4. Sevgili Gülçin, sanal da olsa uzaktan da olsa insan hissediyor. Senin gibi dolu dolu insanlar, hele ki genç ise benim için çok değerlidir. Mim'in adını duymuştum. Bazı blogger'ların mim kabul etmediğini de okumuştum. İlk defa bir mim okudum :) Hayırlısı diyelim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sizin inisiyatifinize bağlı elbette; ben olduğum gibi duygu ve düşüncelerimi yansıttığım için mim konusu tersine blog dostluğu ve tanıma anlamında iyi bir değerlendirme aracı..
      bayrama gelince maalesef kaybettiklerimizin sayısı çoğaldıkça özlem duygusu daha ağır basıyor; o yüzden hüzün ağır basıyor...
      sevgi ve saygılarımla..

      Sil
  5. Selamlar Gülçin, artık daha yakından tanıyorum seni, ve benzer noktalarımız da oldukça fazla :)
    Bende cevaplamaya çalıştım sorularını ,teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım konuştukça öğreniyoruz :)
      senin mim'ini pek bi beğendim :) ortak noktalarımızı gördüm sigara hariç tabi :))
      ellerin dert görmesin yüreğine kalemine sağlık..

      Sil
  6. Merhabalar.

    Mim sorularınıza ve bu sorulara verdiğiniz cevapları okudum. Bu konuda bir yorum yapamam. Aynı sorulara cevap vermek üzere siz de beni mimlemişsiniz, size çok teşekkür ederim. Bu mim sorularına burada mı (sizin blog sayfanızda) cevap vermem gerekiyor? Yoksa, kendi blog sayfamda yeni bir post açarak mı cevap vereceğim?

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz Recep bey, estağfurullah rica ederim, siz de kendi sayfanızda hem soruları yazıp hemde kendi cevaplarınızı vereceksiniz bizde sizi ziyaret edip acaba Recep bey nasıl bir taibattaymış diye okuyup biraz daha sizi tanımış olacağız :)
      saygı ve sevgilerimle..

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar