AŞK ne güzel şeydir :)


Gözümü açtım saat 10.00 eyvahh geç kaldım diyorum,
patrona şimdi ben ne diyeceğim :)) patron cevap verir : kafana göre takıl !!!
patron olmanın sadece böyle güzel bir yanı var..
Alel acele giyiniyorum, argoda derler ya bunu da hep çevremdeki beylerden öğreniyorum -afyonun mu patlamadı ?  aynen öyleyim gözümün biri açık, diğeri kapalı..
sabah kahvaltısını yapıyorum yalap şalap, evimin kapısını açmadan dualarımı okuyorum, ve kapımı açıyorum..çantalar, ayakkabılar kendimi son kez kontrol ediyorum ve vınn !!!
Otoparka koşturuyorum, hava misler gibi, pırıl pırıl bir güneş..
Arabaya biniyorum kontağı çevirip bir süre sonra yola koyuluyorum, dualarım bitti, açıyorum radyoyu..


benim favori radyom -RADYO İLEF- Ankara Üniversitesi gençlerinin yayın yaptığı bir kanal ve tam benim sevdiğim şarkılar çalınıyor, çoğu kimse bilmez İLEF'i..eski yabancı şarkılar bazen klasik müzik her 10 şarkının arasında 1 Türkçe parça, hiç sıkmıyor beni..
başka bir şarkıya geçiyor, o ara kanal arıyorum, elektronik bir saz sesi kulağıma geliyor bu ne yaa böyle derken sözler kulağıma acaip şeyler söylüyor..
-yarim beyaz olsaaa, saçı siyahsaaaa, benden bahtiyarı oooolllmaaazz, ela göz kaş olursaaa...Allaahh sabah sabah bi gülme krizine giriyorum, merak ediyorum 2.nakaratında ne var diye, şarkının adını sanını bilmiyorum saç siyah yari beyaz derken bu şarkıyı bulacağım diye aklımın bi kenarına not ediyorum..
Akşama doğru aklıma geliyor google efendisine yazıyorum uyduruk kaydırık sözleri, derken şarkının asıl ismini öğreniyorum -Aşk ne güzel şeydir :) efenim  sanırım Ulus şarkılarından biri, taktimimdir, hazzetmediğim şarkı türlerinden olsada gülerek dinledim..hadi buyrun burdan yakın :)
huzurlarınızda kul mustafa :) ve o muhteşem şarkısı -aşkkk ne güzel şeydir
haydeeee :)

Yorumlar

  1. Valla ben sevmiyorum heralde bir tek buna alışamadım.Ankara türküleri alabildiğine garip geliyor bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğrudur zevkler ve renkler tartışılmıyor değerli arkadaşım..bende hazzetmediğim halde sadece elektronik saz ve sözler sabah sabah kahkahalar atmama sebep oldu ve tabii kul mustafa şahsiyeti :))
      Ankaraya özgü bu tuhaf şarkılar değilde daha çok sözleri çok daha tuhaf ve bazende bel altı olabiliyor, tamamen ulus ötesi bir durum :) sevgilerimle..

      Sil
  2. ben buraya yorum yapmıştım cankuşum spamlaramı gitti acaba bazı yorumlar çok uzun olunca spamlara gidiyor,bannee ben yorumumu isterim:)))

    YanıtlaSil
  3. uyyy yok baktım spamda olabilirmi diye yok kuğucum :((( ayy ama çok merak ettim ne yazmıştın? yorar mıyım seni? :( lütfen ama lütfeeennn :)

    YanıtlaSil
  4. Bende bir şarkı dinlemiştim
    3 yaşında bir erkek kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum ardındanda kıskanıyorummm diyordu
    kahkahalarla güldüm ,sonradanda içime bir kurt düştü
    nasıl bir zihniyet ki bu 3 yaşındada bebeden kıskanıyor,3 yaşındaki bebeye yan gözle bakan zihniyet nereden çıkıyor anlayabiliyorum, seni vururum ,
    yok belanı versin nedir ki bu
    bence şarkılarla cahil kesime
    bir tür telkin oluyor bu bak adam ne kadar meşhur onun bile vuruyor ,
    adam anlamıyorki bunu para için yapıldığını
    ,bu şarkılarda değil reklamlardada böyle ,
    çocuklar reklamlarda babasını uşak
    yerine koyan çocuğu görünce onlarda
    kapılarını açmalarını bekliyor ,
    rant uğruna harcanan inasnlık diyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle şarkıların sözleri öyle uydurukki gülememek elde değil kuğum anlamı yok zaten sırf uysun diye ordan burdan toplamışlar 3 yaşındaki kardeşinden kıskanan bi şarkı sözü var ha :))))
      bulmalıyım onuda, kopuyorum gülmekten..

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar