oğlum rüyalarımda...


Rüyamda uzaklardan bir ses duyuyorum..

-Annee !!
-Anneeee !!!
-Anneeeeeeee !!!

Oğlummm, yavrummm diyorum..neredesin yavrumm...



3-4 yaşlarında bir erkek çocuğunun sesi bu...Öyle masum bir ses tonu geliyor ki kulağıma, hissediyorum o çocuk çaresiz sesleniyor bana..

-Burak oğlumm, yavrum ses ver, ne yapayım, neredesin yavrummm !!
Ağlıyorum, dolu dizgin ağlıyorum...

yıllar evvel eğer bir oğlum olursa adını 'BURAK' koyacağım dediğim oğlumun sesini duydum ama onu göremedim..Rüyamda anneliğin yürek acısını hissettim..
Rüyamda yavrumu kaybettim...birden uyandım, sırıl sıklam olmuşum..
-oğluummm, yavrummm diye sesleniyorum hala...
doğruldum, gözlerim boşlukta...saatlerce ağladım, çok etkilendim çookkkk...

Rüyamda yavrumu kaybettim...
Burağımı, oğlumu kaybettim...
Annelik duygusunun ne olduğunu rüyamda gördüm, uyandım, yitirdim...
çok üzgünüm...
içim çok acıyor...
ben herşeyimi kaybediyorum...
ne gerçek dünyada nede rüyamda mutluyum...
-oğlumm, yavrumm..seni bulamadım, affet yavrum beni...affet anneemmmm...
Rüyalardan da nefret ediyorum...


Yorumlar

  1. Sevgili burçdaşım anne olmayı o kadar çok istiyorsun ve özlem duyuyorsun ki rüyana bile girmiş. İnşaAllah hayırlısıyla zamanı geldiğinde anne olacaksın. Tabi bende dayı olacağım :) Ama zamanı ve saati var. Hiç bir zaman moralini bozma ve üzülme...Herşey senin için daha güzel olacak. Yarın sabah güneş tüm sıcaklığıyla senin için doğacak.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Amin inşallah burçdaşım, dayımız yok zaten, sen olursun çok seviniriz..

    YanıtlaSil
  3. Ben ne yazacağımı bilemiyorum, hakkında çok fazla bilgiye sahip olmadığım için..Ben sana rüyanda gördüğün üzücü olayı gerçekte yaşamamanı diliyorum..Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum, Gülçin.. sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. gülçin canım öncelikle senden bir ricam var ne olur o mutsuz kadın resmini sil.sayfanın en üstünde var ya senin gibi yüzü güzel kalbi güzel bir arkadaşıma bu resmi ben hiç yakıştıramadım .ben seni hep mutlu güler yüzlü görmek istiyorum geçende profilinde mutsuz palyoça resmi vardı tam sil diyecektim neyseki silmişsin.hıııım gelelim rüyana öncelikle allah hayırlara vesile etsin diyeyim.inşaallah hayırdır .canım özel bir soru olacak ama bildiğim kadarıyla sen bekarsın dimi yoksa benmi yanlış biliyorum.yanlış biliyorsam ne olur kusuruma bakma .ve ne olur mutsuz olma her şeyin bir vakti vardır allah ne zaman yazdıysa o zaman o olur .bize düşen o vakti beklemektir .ben seni çok iyi anlıyorum bende anne olmak için epey bekledim .geç yaşta evlendim büyük mücadeleler sonucu rabbime bin şükür kızımı nasip etti. şimdi kızımı görünce bana torununmu diye soruyorlar.ikinciyi istiyorum ama henüz rabbim nasip etmedi .eğer bir gün rabbim nasip ederde 2. çocuğum olursa onada torununun çocuğumu diye soracaklar eminim:)şundanda eminimki rabbim bir gün sanada hayırlı bir evlat verecek sabrını deniyor .sabret ve sakın ümitsizliğe düşme oldumu gün doğmadan neler doğar.

    YanıtlaSil
  5. canım benim yaa seni çok seviyorum gülçin üzülme lütfen ya :( Takdir neyse o oluyor bazen insanın elinden hiç bir şey gelmiyor işte çıldırma vakitleri o zamanlar...ama sabredip rabbe dayanmak en güzeli ona dayanınca öyle güzel yollar açıyor ki... Rabbim gönlünü aydınlatsın canım benim sen en güzellerine layıksın ve Rabbim bunu çok iyi biliyor sen hiç canını sıkma bitanem :)

    YanıtlaSil
  6. dilerim inş sizde tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimizde hayırlısıyla evlat sahibi olurlar, şu anda sabah ezanı okunuyor burada şu ezanların yüzü suyu hürmetine RABBİM en yaıkn zamanda dileğinizi versinn inş, hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmayınn RABBİM eninde sonunda sabredenlerin mükafaatını vericektir imtihan dünyası bu dünyaa herbirimiz farklı farklı imtihanalara tabii tutuluyoruz yeterki isyan etmeden günaha girmeden MEVLAMDAN istiyelim alanda verende odur selamlar sevgilerr

    YanıtlaSil
  7. sabrettim zaten sevgili suzan,sürekli sabırla birlikteyim, çok teşekkür ederim güzel duaların dileklerin için Allah çok büyük...yorumunuz beni çok mutlu etti, sağ olun..

    YanıtlaSil
  8. canım uykucum canım benim bende seni çok seviyorum yüzümü gülümseten yüzsün..varlığın yetiyor, amin diliyorum bir bana değil hepimizin yüzüne gülsün Allahım..isterimki hepimiz mutlu olalım, dualarımızı dilimizden düşürmeden..

    YanıtlaSil
  9. söz sana fatmacım mutlu olmaya başladığım ilk gün o resmi sileceğim..ahh canım benim geç evlenmek önemli değil ki; değilmiki asıl olan mutlu olabilmek varsın torunun mu desinler varsın arkadaşınmı..sen dünyanın en güzel hediyesini kucağına almışsın bunun ötesi umrunda dahi olmasın evet bende tıpkı senin gibi olacağım sanırım tabi bebeğim olurmu bilmiyorum..olursa sende aklımdan çıkmayacaksın..

    YanıtlaSil
  10. canım hanifeciğim neysem oyum, öylede kalacağım bazen bende zaman zaman okuduklarım karşısında sessiz kalabiliyorum, ama sabır ve zaman..hayırlısıyla inşallah herşey değişecek..teşekkür ederim,öpüyorum yarenimi..

    YanıtlaSil
  11. rüyalar tersine çıkarmış gülçincim görene değil yorana bak derler hayır yor hayır olsun önemli olan mutlu olmak katılıyorum sana geç veya erken (gerçi bu zaman mefhumuda bizim sorunumuz rabbimin katında herşey olması gereken zamanda)hiç önemli değil ben seni hep mutlu görmek istiyorum inşallah ömrün olduğu kadar mutlu ol...

    YanıtlaSil
  12. biliyomusun miyase bu güne kadar hep kendi rüyamı kendim yordum hepde geçrek çıktı kime yorumlatsam saçamaldı hangi kitaba baksam aklım karıştı ama rüyayı en iyi rüya gören anlarmış,Allahım hayırlara vesile eylesin amin..

    YanıtlaSil
  13. Bu rüyada oğluğun olarak duyduğun ve ağladığın sesin kaybettiğin kardeşinin sembolü olduğunu düşündüm çünkü ağlaman onu gösteriyor ama bu tamamen benim fikrim...neyse hayrolsun diyorum...:)inşallah evlenince Burak isminde bir oğlun da olur:)

    YanıtlaSil
  14. kimbilir..belkide..ama o çocuğun sesi hala kulaklarımda müjde ablacım, unutamıyorum sesini, sana yazarken bile içim sızlıyor..gelecek kurgusu yapmıyorum müjde ablacım artık herşeyden vazgeçtim..

    YanıtlaSil
  15. CAN ÖZÜM İKİ GÖZÜM NARIM

    ÖZLEMLERİN ÖZLEMİMDİR BURAK DEDİN YA BİR HOŞ OLDUM KENDİ YİYENİMİ YANIMDA BİLEMEDİĞİM ADINI KOYAMADIĞIM YERLERDE HİSSETTİM İNŞALLAH RABBİM MURATLARIN EN GÜZELİNİ VE HAYIRLISINI NASİP EDER MURADIN MURADIMDIR GÜLÇİNİM...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar