bir acı var içimde..


İnsan öldüğünü ruhunu teslim ettikten sonra değil, toprak üstünü örtüp, bütün millet elini ayağını çektikten sonra anlarmış..
Acaba öldümmü diye gün içerisinde ilkkez nefes alıp verirken böyle saçma sapan kendime soruyorum, ne yapıyorum, kiminle konuşuyorum, neredeyim farkında değilim..hafta sonu Ankara dışına atıyım beni, belki nefes aldığımı anlarım diye düşünmüştüm hepten kendimi kaybedişlerin içinde kaybolmuşluğu yaşıyorum..
İçimdeki acı, sızıya dönüşmedi kocaman bir ateş alevler halinde yakıyor yüreğimi..
Yüreğim; eyy benim hasta yüreğim, bir gün durduğun vakit, unuttur bana bu hissettiklerimi..söz ver bana sıkmayacaksın beni, yormayacaksın, üzmeyeceksin..
ritmin hep bozuktu bilirimde ya şu patlayan bombalar nereden geliyor..



Bakışlarımın içinde gördüğüm filmin galasındayım..tertemiz bir kalbi tertemiz insanlığı var dediğimin, o çok sevdiğimin bana attığı imzaya bakıyorum..

Mektuplar'ın var kimi 17 kimi 12 sayfa..'bana aşkın güzelliğini gösteren aşkım, ilk aşkım, canım, herşeyim, eşim olacak kadın...' demişsin kocaman harflerle..
kokun sinmiş sayfalara, ruhum dolu dizgin ağlıyor..duyuyor musun !!!
Duyuyorsun...biliyorum, hissediyorsun..
seni sormuyorum, ama bin bir telefonlar çalıyor kapımı, ismini duymak istemeden
'çok pişman, yapma ne olur, affet...iki gözü iki çeşme ağlıyor' diyen sözlerin kelebekler gibi uçup gittiğini düşünüyorum..
gündüzüm geceler gibi zifiri zindan..Ağla yüreğim, ne olur ağla !!! dayanamıyorum bu hale..sanki hissetmişim gibi o filmin çıkışında sormuştum ya sana
'sen beni böyle bırakıp gitmezsin, aldatmazsın değil mi?'
-ben o adam değilim,  meleğimin kanatlarıyım, seninle son nefesimi vereyim' demişliğin hatrımda..
şimdi o filmi son kez daha hatırla...
sana ne demeliyim, juju...
jujum...
benim ilk aşkım...
aşkım demeye utandığım aşkım..
hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın..
Dilerim ki; mutlu ol sevgilim..
ben olmasam bile hayat gülsün sana..
ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda..


hoşçakal....





Yorumlar

  1. gülçincim bu senin hikayenmi eğer öyleyse üzülürüm bak :((

    YanıtlaSil
  2. Gülçin'ciğim ne olur böyle yapma:(((yanlış kişiye güvenen ne ilk, ne de son insan değilsin, hatta emin ol bundan sonraki hayatında yine yanlış kişilere inanıp, güveneceksin çünkü hepimiz böyleyiz güvenmek en kolay, en masum duygu..lütfen arkadaşım kendine acımayı bırak sen güçlüsün, senin hatan da değil, senin suçun da değil, bırak s.....etsin gitsin, hep yanlış kişiler karşına çıkacak değil ya, bahar geliyor her şey yeniden başlayacak..yeni insanlarla tanışacaksın..daha temkinli olup, daha seçici olacaksın ve doğru seçimi yapacaksın...lütfen üzülme, değer mi o pislik için? (kusura bakma ama bu lafı hakediyor)

    YanıtlaSil
  3. Gülçin belki çok katı olacak ama bebeğim boş ver o kaybetti üzülme hatta sevin ya evlendikten sonra öğrenseydin düşünsene yeni evlisin birde hamilesin 4 aylık bir telefon ,o zaman daha çok yıkılmazmıydın birde mahfettiğin bir hayat daha dünyaya gelecek. bence böyle öğrendiğine dua et boşver o kaybetmiş hayır dua falnda etme ona öyle ne o sevgiyle falan kalmasın her günü beter olsun hıh:) öptüm seni üzülme kafanı başka şeylere vermeye çalış.

    YanıtlaSil
  4. sanırım guzul bır sablonla daha ıyı yerlere gelebılırsın.

    YanıtlaSil
  5. İki gündür seni okuyunca, ben de şüphe etmeye başladım birisinden. Acabalar kemirmeye başladı beynimi. Olabilir mi? ler...
    Yok, herhangi bir duyum falan yok, garip bir içgüdü sadece.
    Ama aksi kanıtlanmadığı için güven esas hâlâ. Belki tedbir, kim bilir?
    Gülçin'ciğim, üzülme demek boş, yaşamayan anlamıyor. Ama geçecek, herşeyin geçtiği gibi ve sen de nefes almaya başlayacaksın tekrar, eskisinden de iyi.

    YanıtlaSil
  6. dikkat edin Nurten hanımcım, aklınızın ucundan bile geçmez öyle bir güven verilirki; anlayamazsınız..ayarsız güvendiğimin ayarlı işleri bakın ne hale getirdi benim filmimi..

    YanıtlaSil
  7. evet bu benim hikayem miyaseciğim..en ağırından, en acısından..

    YanıtlaSil
  8. somut olarak s.ettim gitti müjde ablacım soyut olarak kim biranda def edebilir...güçlü müyüm? bu defa yere serdim..bilsen içimdeki çocuk neler düşünüyor..

    YanıtlaSil
  9. evet canım birde öyle bir durum da olabilirdi elbette..çok şükür buna şükür..gidipte şu içimin acısını soğutamıyorum işte bu çok güç..kendimle savaşmak çok ağır..

    YanıtlaSil
  10. daha iyi yerlere gelmek şablonla oluyorsa,olur..bir gün..teşekkürler neo Türk..

    YanıtlaSil
  11. :(( Ağla Gülçin doyasıya ağla. Ağla ki içindeki acı dinsin. :(
    Hava değişimine İstanbul'a gel, misafirimiz ol :)

    YanıtlaSil
  12. bir gün inşallah gülşah, ağlayabilirsem bir gün inşallah..çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar