iyi bayramlar..


Hayırlı bayramlar dilemeye geldim..
zor geldim, ellerim gitmiyor yazmaya, çok yorgunum ruhen..
ama Allah biz nefes alanlara bir bayram daha yaşatacağı için teşekkür ederim..



Bugün mermer taşın üstündeki çiçekler ve toprağın altında ama aslında cennette olduğuna inandığım kardeşiminde bayramı kutlu olsun..

Gökyüzünden yeryüzüne inen mermiler altında hala oralarda, ortalarda can pazarı içinde yaşamaya çalışan Gazze'li insanlarında bayramı kutlu olsun..

Şehrimin tüm semtlerinde kirden güzellikleri gözükmeyen çocuk annelerin, uzun zamandır yıkanmamış dilenci suriyeli kardeşlerinde bayramı kutlu olsun..

Yarını hastanelerde geçirecek olan hastaların, hasta yakınlarınında bayramı kutlu olsun..

Soma şehitlerinin ve yakınlarınında...

Hayatı zor yaşayanların bayramıda kutlu olsun..

Tüm mutsuzluğumu kapatan v maskem ve sahte tebessümümle ama can-ı gönülden savaşsız, ölümsüz, kansız, kirletilmemiş tecavüz edilmemiş, ırk ayrımı yapılmayacak, kara para aklamayacak, özünde insan sevgisi yatan bir dünya düşleyerek belki iyi bir bayram görebiliriz..

bayramınız mübarek olsun..

Yorumlar

  1. Merhabalar.

    İslam coğrafyasında kan gövdeyi götürmekle birlikte bu manasız savaşların etkileri ülkemizi de olumsuz bir şekilde etkilerken, insan nasıl bayram sevincini ve coşkusunu yaşayabilir ki!.. Ne zaman biz müslümanlar Cenab-ı Hakk'ın kanunlarına uygun bir şekilde yaşarız, o zaman bu emperyalist ülkelerin zulmünden kurtuluruz. Aksi halde bilimden, teknolojiden ve Allah'ın kanunlarından bihaber yaşadığımız sürece bu zulmetten kurtulamayız.

    Mübarek Fıtır (Ramazan) bayramınızı kutlar; tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Affınıza sığınarak çok hemde çok gecikmeli bayramınızı kutlar saygılar sunarım Recep bey..gerçekten blğumu ve sizin gibi değerli dostları özledim..elimden geldiğince ilgilenmeye çalışacağım artık ne yapabilirsem :) saygılarımla..

      Sil
  2. My partner and I absolutely love your blog and find
    almost all of your post's to be just what I'm looking for.
    can you offer guest writers to write content for yourself?

    I wouldn't mind producing a post or elaborating
    on a number of the subjects you write regarding here. Again, awesome weblog!


    Here is my web page :: buy cheap viagra online

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.

    Size katılıyorum ve gerçekten çok zor bir bayram geçirdiğimize inanıyorum. Son parağrafınızda yer alan tüm dileklerinize can-ı gönülden iştirak ediyor ve dualarımın bu meyanda olduğunu dile getirmek istiyorum.

    Bayramınız mübarek olsun!
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  4. Canım daha çok gençsin. Sana böyle karamsarlık yakışmıyor. Dünyanın bütün dertlerini kendine yük etmişsin. Olmaz böyle. Siz gençler bizlere umut olup, yüzümüzü güldüreceksiniz. Bizler sizlerden güç alarak kalan ömrümüzü tamamlayacağız. Bırak, dertler bize kalsın. Kocaman gülümse, Bayramın kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabia hanım dünya öylesine karardı kötüleştiki geriye döndüğümde böylesine iç karartıcı olaylar üst üste duymadım görmedim ister istemez yansıtma gereği duydum ama ruh halim gerçekten süper ;) pozitifim ama dahası içinde dersler çalışıyorum :) umuyorum sizde iyisinizdir ?

      Sil
  5. O değilde telefonda iyi makara yaptık :D

    YanıtlaSil
  6. a handful of treasure. Nice music.

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar.

    Paylaştıklarınızı okuyarak yorum yazma imkanım olmadığı için, blogger arkadaşlığımızın
    unutulmaması adına ayaküstü sizleri ziyaret ederek hal-hatır sormak istedim. İnşAllah sağlık, sıhhat ve afiyettesinizdir.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    Recep Altun
    Değirmenden Mektup Var

    YanıtlaSil
  8. Recep Bey Merhaba uzun zaman sonra bloğa girip mesajınızı gördüm gecikmeli olduğu için kusuruma bakmayın yoğun dönemlerde olduğum için girip yazı yazamadığım gibi sizi ve sizin gibi yazılarını sevdiğim pek çok blog dostunu ziyaret edemedim affınıza sığınıyorum çok şükür iyiyim :) çok teşekkür ederim umarım sizde iyisiniz moraliniz yerindedir?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar