1.mim...Admin Panpa :)



2013 yılının 2 mimi ile huzurlarınızdayız. sevgili blogspot kardeşlerime seçtikleri içinde olduğum için onlara çok teşekkür ediyorum..

 Önce sevgili Admin Panpa'nın linkini veriyorum 1. mim ondan geldi
http://adminpanpa.blogspot.com

Gelelim admin hacının mimine :)

1-En çok kırıldığın kelime ?



-Kelimelere kırılmak; konuya göre değişiklik gösterir o yüzden kelime'nin manası yok diye düşünüyorum..

2-"Herkesin kullandığı bir kelime olur, ama senin için bir insan olur, o özel insan o kelimeyi kullanınca alınırsın" ne düşünüyorsun?

-Önce bi afallarım :) sonra sesimi çıkarmam, ardından düşünürüm bir kaç gün sonra karşıma alır bir güzel -neden bu sözü söyledin ? diye sorarım; ön yargılı yaklaştıysa gayet sakin bir dille düşüncemi dile getiririm yok eğer gerçekten hak etmişsem ve karşımdaki alınganlığımı mantıklı bir nedenle açıklarsa anlar; -peki, haklısın arkadaşım derim.

3-Seni en çok duygulandıran şarkı?


- koyu neşe karaböcek ve baha hayranıyım ki; bu iki sanatçı da zaten çok duygusal yapıya sahipler özel olarak -fikrimin ince gülü -intizar arabesk her ne kadar sevmesemde bunu zara söyler -dilenci şarkısını dinlerken çok duygulanırım. Yeri gelmişken benim için çok özel bir şarkı daha varki yine zara söyler bunu ama selda bağcana aittir -beni unutma şarkısı denk gelirse ağlamamak için kendimi zor tutarım nedeni ise; kardeşim yoğun bakımda dinlerken o şarkı da bize bakışını ömrüm boyunca unutmayacağım...

 4-Daha önce birisi geldi senden ikinci şans istedi sen de verdin ama buna rağmen yine bırakıp gitti... Şimdi ne yaparsın ne hissedersin?

-2. şans :) şu hayatta ne çok şık gibi şans tanırız insanlara aslında buna taviz diyebiliriz yada zaafiyet..
yapmış olabilir miyim :) evet olabilir 2. şans verdiğim nadir bir durum ama verdim tabii adamın değil burnundan ağzından gözünden getirene kadar söktüre söktüre verdim, velevki gitti maalesef ben akrep'in ta kendisiyim varın düşünün ;)

5-Nefret mi Aşk mı?

-her ikisi de tehlikeli duygular..insanız elbette nefret duygumuz da var, aşk'da..ikisi farklı duygular bunun bir seçimi olabileceğini  düşünmüyorum. belki Aşk her zaman olmaz ama nefrette herkese beslenmez, körelttiğim duygularımdan biri olduğu için nötr bir duygu, yok bi seçim yapamıyorum :)

6-Birinin kalbini kırdığında nasıl gönlünü alırsın?

-Konuşarak :) ve can-ı gönülden *özür dilerim* diyerek...

7-Nasıl ağlarsın bağırarak mı? İçine akıtarak mı?

-ımmmm.....herşeye ağlayan o duygumu 8 yıl önce kaybettiğim için şimdi çok nadir ağlıyorum; sessizce...süzülür...fakat çok dolmuşsa yüreğim bildiğim ıssız, insansız, deresi olan koca bir arazim var  3-5 yılda bir gidip avazım çıktığı kadar bağıra bağıra ağlarım.


8-En korktuğun şey?

-karanlık ve kurbağa...hatta yazarken bile irkildiğim şey..

9-Ruhun sıkıldığında ne yapmayı seversin? Kendini nasıl sakinleştirir/dinlendirirsin?

-dua ederim...celtic müzik dinlerim..gökyüzüne bakarım..sigara içerim :)

10-Bazen kızılmasından hoşlanırsın, peki en çok ne için kızılmasını seversin?

-ilginç bir soru..beni arayıp bulamayanların tepkilerine, bir de gerçekten sevildiğim zaman dostane bile olsa kıskançlıktan kaynaklanan kızgınlıklara çok gülüyorum :)

11-Şiir/Müzik/Öykü/Deneme?

-Üniversite yıllarında şiir'di, profesyonel olmadığım için öyküm yok o yüzden geriye -deneme kalıyor, evet bu var işte :)

12-En son ne için ağladın?

-bin muhteşem güneş kitabını okuduktan sonra bir kaç saat aralıksız ağladım, ne zamaaan...bu kitabın özetini çıkarmıştım, sanırım geçen sene..

13-Birinden hemen etkilendiğin özellik?
-kaşına gözüne değil tabii, beyin ve doğallık beni etkiler..

14-Dayanamadığın şey?

-çikolata, kalem ve kitap delisiyim kalem nerden çıktı dersek; çocukluğumdan beri hem çizmeyi hemde yazmayı sevdiğim için kurşun kalem benim hayatımın bir parçası o yüzden çantamda hep bir kitap bir kurşun kalem eğer bulabilirsem :) birde çikolata hiiç eksik olmaz, haa birde su :)

15-En sevdiğin duygu?
-huzur...

ve geçelim 2. mimimize :)













Yorumlar

  1. Kurbağalardan bende korkarım, daha doğrusu tiksinmek diyelim, helede böyle devasa bi kurbağa ise, offff :DDD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abdullah benim bu kelime geçtiği zaman tikim var biliyomusun şu an yazarken bile tiklendim Allahım çok kötü oluyorum, bire cevaplarken karşıma çıkınca soru halimi görmeliydin :D

      Sil
  2. :) keyifle okudum,
    hayatta kimse 2. şansı haketmiyor diye düşünüyorum, bir ara konuşalım bu konuda, bir kere şansını kaybettiyse artık olmuyor eskisi gibi,

    YanıtlaSil
  3. konuşalım :)
    e tabi çift dikiş yaparsan orası dikkat çeker değil mi..
    canım benim teşekkür ederim mim için..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar