bir çay molası, biricit :)


Özrüm affola; bir haftadır bloga girip yazamadım, akreple yelkovana yetişemiyorum
ve gerçekten çok yorgunum hemde çook..koşturmacalar, misafirler işler derken zorlanıyorum
yol arkadaşım serisine inşallah yarın akşamdan itibaren devam edeceğim ama bu akşam verdiğim sözümü tutuyorum sevgili biricitciğim çok teşekkür ediyorum mimlemiş; bu mim olayını seviyorum; mimlenmek değil söz konusu, aslolan blog arkadaşını tanımak, sosyallik ve birazda neşe katmak adına yemeğin tadı tuzu gibi keyif veriyor, çok da akıllıca buluyorum, ve mutlu olduğumu söylemek isterim, haydi o zaman soru ve cevaplara geçeyim :)

çantamdaki 5 şey:




bana göre kadın çantası cüzdan gibi minicik, hanım hanımcık düğün şırıltısı pırıltısında değil; bildiğin hastane çıkışı çantası gibi kocca bişey olmalı :) lazım olanı bulmam adına genelde bavul tarzı olduğu için 5'in yanına 0 ilave etmeliyim o derece dolu doludur illaki 5 şey dersek: efenim kimlik, ıslak mendil, kitap, telefon ve bir miktar kör olasıca para (+ sigara ve çakmağım olmazsa olmazlar arasında)

bu ay planladığım 5 şey:

Önceleri hayatım adına plan proğram yapardım, normalde oldukça detaycı biriyim ama baktımki istediğim gibi olmadı hiç bir şey;  cinler tepemde cirit talimi yapınca koyverdim akışına, ertesi günün bana neler getireceğini bilmediğimden sürpriz yumurtadan ne çıkarsa bahtımıza diyorum, yinede eğer dersek; mesela hastaneye gitmeyi düşünmüyorum, çünkü bu yılın yarısından çoğu orda geçti Rabbim düşürmesin kimseleri gitmeyim lütfen...
meselaaa; itiraf edeyim işe gitmek istemiyorum illkez gitmek istememe durumum cereyan ediyor
meselaa; memleketimi istila eden suriyelilerin bu ay tamamen ülkemden gitmelerini istiyorum sakın hemen -sen nasıl insansın denilmesin o derece insanım; bu insanlar yüzünden kazıklı zam yemekten yıldık, bu insanlar yüzünden savaşa hazır gerzek bir düşünce sistemi var ve savaş görmek istemiyorum, elalemin arabı yüzünden psikolojiminde alt üst olmasını hele hiç istemiyorum bu kadar basit, ama durum ciddi o başka..neyse bu konu hayli geniş, bi ara kusmalıyım..
mesela; hayatımın seyri değişsin istiyorum ama sadece bu ay değil; ömrümün sonuna kadar olan bir plan olmalı :)
ve mesela; sonsuza dek şehit haberi duymak istemiyorum, sanırım ancak o zaman haberleri izleyebilirim..

almak istediğim 5 şey;


-Amigurumi bebiş :)
-kitaplar ( dün dolmuşa yetişiyim derken çantamdan düşürdüğüm -nurbanu için çok üzüldüm)
-kaktüs (son kaktüsümü aptal sekreter çürütmüştü)
-kocaman bir akvaryum
-uykumu alabilir miyim :)

biriciit oldumu akradaşııım hadi ses ver ;)
blog arkadaşımın hemen linkini veriyorum lütfen onu da ziyaret etmelisiniz çok renkli bir kişiliği ve sevimli bir üslubu var, sevgilerimi gönderiyorum...

http://biricitinyeri.blogspot.com/

ve herkeslere büsbüyük mutluluklar diliyorum :)
sağlıcaklaaaa !!


Yorumlar

  1. canım gecte olsa yapmana cok sevındım yakında yıne mımler var mımlıcem senı :) yıne blogunda yenı yenı yazılarını beklıorum:) sevgıler gonderıyorum umarımkı hastalıksız yıllar gecırırsın hastaneye gıtmek ınsanı delı eder bılırım gecmıs olsun..

    YanıtlaSil
  2. canım sana söz verdiğim gün cevabını veremedim kusuruma bakma misafirler işlerin yoğunluğu benim eve geç gelmelerim üst üste binince internete giremedim afffola..
    tamam yeni mimlerini merakla bekliycem :)
    inan değil kendim için hiç kimseyi Allah düşürmesin hastanelere, amin, amiiinn amiiinnnn :) öpüyorum seni, sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar