mim ve takıntılar..


 saat tam 21,48 hepinize kocaman selam ve sevgiler..
bir gün önceki babalar gününü bir sonraki yazımda kutlayacağım bekleyin şu yazıdan sonra ilham kaynağımla döneceğim :) ama şimdi sevgili UMAY'cımın mimi için yazacağım mim cümlesini her okuduğumda ne hikmetse aklıma mim kemal öke denilen kişi geliyor çocukluğumda hafızama iyi kazımışım sanırım.


UMAY'ın mimi var olan veya olmayan takıntılar :) olmamı..bi dolu..
ama önce Umay'ın blog ismini vereyim, onu okumayı seviyorum, beni gülümsetiyor ayrıca kelimelerle zaman zaman çok hoş oynamalar yapıyor, ve efenim işte umay'cımın adresi:  http://kutsalumay.blogspot.com/
aynen beddua eder gibi umaycım simetri hastalığı var bende de, gittiğim yerlerde halı, tablo, masa üstünde eğri duran ne varsa kendi yerimmiş gibi gayet doğal düzeltir öyle otururum..sonra yine benimde öyle yastığım ortopedik olduğu için kimseye yastığımı vermem, misafirsem eğer yumuşak yastık rica ederim yün yorganda yatamam illa elyaf olacak, -ama sağlıklı densede denilmesede alışmışım işte..
kaşığımı, bardağımı, tabağımı kimseye kullandırtmam, kulakları çınlasın iş arkadaşlarımdan serap'la fatma bardağımda ne varsa alıp içerlerdi kalanı içmez gidip dökerdim onlar bu huyuma sinir olurlardı, bende onlara sinir olurdum -yokmu kardeşim kendi bardağınız, tikim var işte içmiyorum diyede kızardım, gıcıklığına bardağımı rezil ederlerdi serseriler..
kara kedi takıntım var sonracığıma; sokakta gözüm takıldığı an saniyede yönümü değiştiririm :) birde kara kargalar olur ya hani gıcık gıcık öterler onlara illet olurum kimin binasına konup öterse kendi tespitlerime göre mutlaka konduğu yere bi haller olur..ışık takıntım var amaan benimde ne çok takıntım varmış yazdıkça kendime şaştım, beyaz lamba sevmiyorum sarı ve loş ışıklı ortamda rahat ettiğim için her zaman az ışığı tercih ediyorum..efenim sabahları  kapıdan çıkmadan dualarımı okur üfler kapıyı öyle açarım, sağ ayakla çıkarım ki; bu laf olsun diye değil, sağ ayak sol ayağa göre daha kuvvetliymiş..gelelim köylü hallerime bu halime de kızlar çok gülerler ama yapacak bir şey yok; bendeniz cennet kuşu ağustosun 15'inden sonra çift çorap giymeye bi başlarım taa ki haziran-temmuza kadar nasıl çift çorap onuda diyim biri lise çorabı diğeri yarım çorap üst üste geçirip giyer evde terliksiz dolanmaz, yatak patiğimle yatmadanda uyumayan bir tipim :)
bu yüzdende kızlar bana -köylüü deselerde napıyım anca ayaklarım ısınıyor..
wc takıntım vardır bunu daha önce demiştim, misafirlikte dahi milletin tuvaletini kullanmam eve kendimi dar atarım, tövbeestağfurullah kusura bakmayın öyle işte..bizim evde misafir varsa çamaşır suyuyla temizlerim öyle kullanırım, dışardaysam aldığım tedbirleri siz düşünün artık :)
off amma çok takıntıymışım daha fazla yazmayım, UMAY'cıma bu arada hem mimi için hemde LEA'dan kazandığım aklık kremi için çok teşekkür ediyorum sağolsun...
geçelim şu babalar günü olayına; görüşmek üzere ;)

Yorumlar

  1. Valla aynen Gülçin'ciğim kızkardeşim de benim gibidir, kimse kimsenin tabağından, bardağından ı-ıh olmaz...senin gibi başkasının evinde tuvalete gidemem:)))ve aynen başkasından sonra çamaşır sularıyla banyomu yıkarım amaaaan ne zor yaaa biz de başkaları gibi rahat, geniş olsaydık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu wc takıntısını yazarken aklıma geldin Müjde ablacım seninde takıntın vardi biliyorum hatta yazarken de gülümsedim içimden bir yandanda Müjde abla da benim gibi sıkıntılıydı diyerek yazdım :) bilmiyorum ne yapacağız ablacım bu wc olayını, az biraz rahat olamayız biz, alışmışız bir kere temizliğe, istemesekde o tuvalet temizlenecek değil mi :)

      Sil
  2. Akrep kız sende bu takıntılar varsa kesin evdesin :))) Yarın kayınvalide,kayınbaba,kayınlar,görümceler ve eşin olacak...uffff düşünmek bile istemiyorum... :))))) Sevgiyle kal. U/mutlu kal.

    YanıtlaSil
  3. :)) emin ol elimde çamaşır suyu ve fırçalarla dolaşan klasik bir tip olacağım :)) yazık bana yaa

    YanıtlaSil
  4. hehehe iyi sende takıntı bende ise biri bardağımdan su içer de ardından ben o bardaktan su içersem dudağımda yara çıkıyor:)
    biri küpelerimi alıp denerse ve ben ne kadar o küpeleri dezenfekte edipte taksam kulaklarım yara olur bende böyle bir tuhafım:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar