kertenkeleyim neşe abla...



çok yorgunum..hemde çoook..
üstelik hafta sonu bünyem zayıf düştü, yataklardan çıkamazken birde ofisi taşıdım, taşımak sorun değil..gerzek mal sahibimle birbirimize girdik, ben böyle kendini,haddini bilmez afedersiniz öküz ötesi bir maki görmedim..ayrıca hiç hoşlanmıyorum tarzımdan ağzımı günlük hayatta küfre götürmezken, içimdeki canavara -terbiyesiz bi sus kapat çeneni diyemiyorum, ama küfürler savuruyorum ve bir dur deme vaktim geldi bana..-durr-stoppppp tamam bu kadar yeter..


konuyu anlatmayım, esnaf arkadaşlarımda sonunda -pes artık biz bu adamı böyle ahlaksız bilmiyorduk dediler, bir bayanla nasıl konuşulması gerektiğini adabı erkanı görüp bürokrasinin en tepelerinde cirit attığını iddia eden maki boylu çin versiyon mal sahibime tekme tokat girişmemek için kendimi çok zor tutabildim, o kadar ileri gitti, fakat dermanım yoktu, cidden bu aralar psikopatlaşmamak için ağırdan alıp herkezi sakince dinliyorum, düşünün o kadar halsizim..hangi birine neye yetişeceğimi bilmezken birde telefonlarım susmuyor, kimseyle konuşmak istemiyorum ama yalanda söylemek istemiyorum.çevrem çok geniş olduğundan annem bana-kırıklarından sıra gelmiyor kızım der..kırıklarımın biri kapatıp biri arıyor sakın yanlış anlamayın kırık derken sevgili boyutu değil, eş dost arkadaş çevrem..biri boluya biri giresuna biri antalyaya çağırıyor, hiç bir yere gidecek mecalim kalmamışken aşkımın pamukçuk olmuş hallerini halı altına süpürmeye çalışıyorum, aklım yerindemi? en azından öyle göründüğümü garanti edebilirim..
masanın başındayım boş boş gözlerim dalıyor o ara hayranı olduğum kadının sesini duyuyorum, neşe ablam sesleniyor bana -kertenkele benim adım..kulak veriyorum sözlerine:

 kim anlar? dilimizden, halimizden...
yıkık duvar mekanım, tepe takla yaşarım
takdir Allahın, ben ne yapayım?
kertenkele benim adımmm....sürünüyorum sadece...

yakıyorum bir sigara..içimden -neşe abla sende aldatılmıştın değilmi?
kimdi o kadın..çok acı yahu yaa öz kardeşin..gülden mi neşemi diyorum, yüreğim neşeyi her zaman çok sevdi..Takdir senin Allahım şu şarkıdaki gibi, bu günün yarını da var nasılsa diyorum...sabırla sessizliğin içindeyim..fırtına öncesi sessizlik olduğunu biliyorum çünkü ben akrebim..hiç bir iyiliği ve kötülüğü unutmayan bir kalbim, anka kuşu misali yeniden doğacağı güne kadar zehrimi kendime kusuyor, kusuyorum..
kim anlar dilimizden, halimizden..kim kim neşe abla?
çok damar gidiyorum yahu bu aralar çokk...damarlarım sertleşecek neşe abla..
takdir Allahın neşe abla, ben ne yapayım..
kertenkeleyim neşe abla, kertenkele..
bu hayat böyle geçmez neşe abla..
kadere isyan bitmez..
Aaaaaahhhhhh !!! biraz olsun sende beni anlıyor musun..
getirin uleyyyn bi 70 lik içmesini bilmeyen bir kertenkele sarhoş olmak istiyor..
kertenkeleyiiiiiimmmmm işteee !!!



Yorumlar

  1. canım yeni dükkanın hayırlı olur inşALLAH , gel canım ben sana bir sıcak çikolata yapayım bir şeyin kalmaz,öptüm ...

    YanıtlaSil
  2. ahh benim canım kuğum,çikolata evet yaa..biraz iyi gelir değil mi ? tamam geliyorum..

    YanıtlaSil
  3. Ben de yeni iş yerin hayırlı, uğurlu olsun diyorum, ayrıca böyle kavga gürültü geçmiş olsun:(( inşallah bu sefer iyi bir insan(mal sahibi yani)karşına çıkar, sen moralini bozma Gülçin'ciğim, yazının başlığını görünce kertenkele ne acaba dedim? :))ilk kez duyuyorum:)))bugünün yarını da var kötü, zor günler geçer elbet, bak babacın neler atlattı, atlattınız, önce sağlık olsun yeter ki..gerisi gelir..sevgiler

    YanıtlaSil
  4. olsun diliyorum müjde ablacım, hayırlısı bakalım..kertenkele şarkısı çok eskidir müjde ablacım, çokda sevdiğim bi şarkı..ee tabi zorluklar dünyasının içinde bende cirit atıyorum ablacım ne yapayım takdir Allahın, sabredeceğim..

    YanıtlaSil
  5. Yeni yerin hayırlı olsun Gülçin'ciğim. Kafanı da takma böyle zırtapoz tiplere, boşver, önüne bak sen. Neşe ablamın şarkısını ben de pek çok söylemiştim bir zaman, iyi geliyor:))) Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim benim arkası yarınım..gel hadi o zaman bir kezde beraber söyleleyim..kertenkeleyi..öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  7. Yeni yerin hayırlı olsun Gülçin. Canım sen o dengesizi hiç kafana takma. Zaten insanlar kendi değerlerini kendileri bir güzel gösteriyorlar. Neşe de iyi gidiyor yalnız var ya... Süpersin. Önceden olsaydı bir sigarayla sana eşlik ederdim. Ama çok oldu bırakalı. Bir de artık bebek bekliyorum hiç içmiyorum. Rakıya gelince çekkkkkkkkkkkk.......... :-)))

    YanıtlaSil
  8. aaa ne güzel haber verdin bize :) çok sevindim Allah hayırlı ve sağlıklı ay gibi güzel bir evlat versin sana inşallah..cinsiyeti belli değil heralde belli olursa haber verirmisin..ahh ben içki içebilsem çekeceğim ama :) çekemiyoruuum sorma :)) neşe abla süper yaa..çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cinsiyet belli canım erkek.... Eğer bir muziplik yapıp yanıltmadıysa doktor amcasını... :-)

      Sil
    2. biliyormusun içimden 'erkek' diye geçmişti :) aaa canım yaa...itiraf edeyim erkek çocuklarını daha çok seviyorum kız çocukları gibi zilli olmuyorlar hafiften alık, saf ve yarım yamalak konuşuyorlar ya birde ellerine bayılırım..doğumdan sonra yakışıklımızın resimlerini isterim annesi haberin olsun ;)

      Sil
    3. Seve seve :-) Ben de erkek çocuklarını daha çok seviyorum. :-) Hoşçakal canım kocaman öptümmmm

      Sil
  9. geçmiş olsun öncelikle ve yeni yerin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...sevgiler selam ve dua ile....

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim züleyham,amin inşallah..sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  11. muammer bey size birazdan cevap vereyim sayfamda,teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar