ilişik kesme






haberleri izlemiyorum..
dizilere bakmıyorum..
moral'imin nerede olduğunu bilmiyorum..
ama kim arasa, kim karşıma çıksa tek bir cümle kuruyor
'gülçin sen çok güçlüsün'
is-te-mi-yo-rummmmm..


bu nasıl bir güç hala anlamış değilim..
bu sabah prensesle telefonda konuşuyoruz:
'bu kadar soğukkanlı nasıl olabiliyorsun, yada metanetli misin?
dediğinde; 'bilmiyorum, bende ne olduğunu daha çözemedim' diyorum.
eğer soğukkanlıysam ki farkında değilim galiba benden çok iyi seri katil olur :))
öncelikle çekik gözlü, maki boylu mal sahibimi doğramam lazım..
bu gün finalimiz vardı kendisiyle; ilişik kesme belgelerini verirken asılların bende fotokopilerin onda kalması gerektiğini vurguladım, kankisi emlakçı elçi vazifesi görmek istesede kendi çapında rezillik diz boyuydu.. maki boylu çinli mal sahibi bu belgelerin ıslak imzalı olanlarını isterken 'ne ıslak imzası arıyosun kardeşim, napacaksın yahu yaa benim yerime depozitoları sen mi alacaksın, asıl belge desene şuna neymiş ıslak mıslak imza Allah aşkına? boyunun yarısı yerin 7 kat altında kalasıca mal sahibimin yüzü oyun bozan çocuk gibi çirkin..
Ve biliyormusunuz, haksız yere benden 2 aylık stopaj kesti, bende yazılı olarak beyan edin dedim, ettiler :) çok iyi oldu çünkü onu çinden alıp hindistana süreceğim, gerzek mal sahibim farkında değil; hakkında dava açacağımın.. zaten canım yeterince acıdı mesele para değil ama içimin acısını ondan çıkarmazsam emin olun 2 ayda 3 kere camlarını aşşağıya indireceğim :) bazen kötü olmak omo reklamlarındaki kirlenmek kadar güzel, ve hatta yazarken o taşları fırlatıp camını şangırt diye indirirken hayal etmesi bile zevkli..yaaa neden bu kadar kasmışım kendimi iyi olayım diye :) ohh bee !! iki kelime bile beni mutlu etti..
Yarın cuma, mübarek gün kötü bişey yapmamak lazım :))) yok yapmam zaten ama bir kaç hafta sonra o camlar aşşağıya inecek ortalıkta mobese ve kamerada olmadığına göre oleyyyy :) hınzır bir gülümseme var yüzümde itiraf ediyorum arkadaşlar iyi bişey değil ama bir defaya mahsus minik bir kötülüğün karşılığını öbür tarafta çekmeye hazırım..onunla da benden haksız yere aldığı paraların bedellerini öderken karşı karşıya geliriz zannımca :))) hahahaahahaa
haa unuttum söylemeyi; göz göze bile gelmediğim çekik göz minik boy mal sahibime iş bitesiye kadar hiç bir kelime sarf etmedim fekaat tam iş bitti çıkmak üzereyiz döndüm ona -size tek bir şey söylemek istiyorum çekikbey (surat greyfurt yemişçesine iğrenç görünüyor, bozumsu) -biliyor musunuz burada ne kadar esnaf ne kadar sizi tanıyan komşu, kiracı eş dost varsa artık sizinle ilgili düşünceleri tamamen değişti, ne çok beddua alıyorsunuz bilmem farkındamısınız deyip gülümseyerek çıktık :) oofffff görmeliydiniz o yüzünü şebek gibi kıpkırmızı olduuu ateşler fışkırdı çıktı gözlerden ama tek bir kelime bile edemedi, ettiysede ben çıktıktan sonra o da bana saymıştır heralde eee bu da bana yeterdi :)
bu gün 22 mart Allah şahittir çıktığım cuma gününden beri ettiğim tek duam şuki:
-Ya Rabbim sen gördün bana yapılanları, diliyorum senden orayı bir tek kulun dahi tutmasın, tutamasın, boş kalsın, beni köpekler gibi arasın diliyorum diyorum (amiiinnnn) kertenkeleee benim adımmm :)

Yorumlar

  1. alma mazlumun âhını çıkar aheste aheste...

    YanıtlaSil
  2. ekoseli blogun kraliçesi :) yerim seni ben..
    eveeeet kesinlikle sana katılıyorum..
    aheste aheste çıkacak ah'ım...
    kocaman öpüyorum miyaseciğim ;)

    YanıtlaSil
  3. Sana Yüregimi uzatiyorum Ya Rab!!! Sana verebilecegim tek sey, Seni seven bir yürek. Yüzünün karasina, eksiklerinin cokluguna bakma bu kulunun ne olur! Onca güzel kulunun yaninda tek bir amelim cikmaz su günah dolu kefemden, Ama sadece sevgimi koy mizanina!
    Duru tertemiz şirksiz sevgimi! Sonra Seni seven bu kulunu at istersen narına!
    Ama sadece bir kez yüzüme bak Allahim “Biz onlarin yüzlerine bile bakmayiz” dediklerinden eyleme!!
    Ben acizim, Sen kudretli, Ben eksigim, Sen kuvvetli, Ben bir hiçim, Sen ise Alemlerin Sahibi! Senden sevgini, Seni sevenlerin sevgisini ve bizi Sana ulastiracak amellerin sevgisini istiyorum Allahim!
    Son animi hayatimin en güzel ani eyle!
    Imtihanlarini basari ile veren, Acilara sikintilara tahammül eden ve dünyaya metelik vermeyenlerden eyle! Sana kul, Habibine ümmet eyle!
    Selam ve dua ile...Hayırlı Cumalar sevgili Gülçin...
    Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim senin için en güzel en hayırlı olan neyse onu versin inşallah

    YanıtlaSil
  4. Ben bile çok sinir oldum, ifrit oldum bu senin mal sahibi öküze, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyorum, bak çıkıyor valla bir tanesinde yakında bağırsak kalmayacak...e etme bulma...neyse bu aralar benim de moral sıfır ama sebebi her zamanki gibi ülke hali...:((Bücürük ve ben sevgilerimizi bıraktık:)

    YanıtlaSil
  5. müjde abla inan öyle içten ellerimi gökyüzüne kaldırıp dua ettimki; onun o ağzını yüzünü maymun gibi evirip çevirmesi şekilde şekile sokmasından sonra bir daha ellerimi açtım hem sinirimden hemde içimin acısından dua ettim, o adam neyin ne olduğunu görecek, benim beddualarım bilirim çok iyi tutar kolay kolay etmesemde hak edene tutuyor işte..bakıp göreceğim nasılsa, her gün oradan geçiyorum :) ülke halinden dahi haberim yok, hiç bir şey izlemiyorum sinirlerim boşalmışken birde şehit haberi izlersem psikopat olur çıkarım geçenlerde özel harekatçı arkadaşıma dedimki; ya kardeşim sen beni jiteme aldırsana biran evvel içimin acısıyla şu dağdaki pisliklerden bir kaç tane temizlesem rahatlayacağım, sonrada şehit olayım hiç olmazsa temizlenir giderim diyorum gülüyor bana :) o derece uçtum sanırım :))

    YanıtlaSil
  6. muammer bey dün unuttum özür diliyorum gecikmeli de olsa bende sizin cumanızın hayırlara vesile olmasını diliyorum affınıza sığınarak..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar