alkışlayın beni...


Günlük...
Unutamayacağım bir sayfaya bu gece imzamı atıyorum..
bu gece ben varım belkide içimdeki ben, beni bulasıya kadar..bitene, tazelenene kadar..
Ne bir teselliye ihtiyacım var, ne de güzel bir söze..üzüntünü paylaşıyorum yalanlarına da ihtiyaç duymuyorum..bu sayfa benim..burada ben oldum.bu gece sadece yine ben olacağım..hani yukarıda yazıyor ya alzaymır olabilme riski taşıdığı için..

 
şu hani yazılarını okuduğunuz kız; görmeyenlerin merakında kalan, görenlerin içini tam olarak bilmediği, yazılarını okuyup kimisinde güldüğünüz kimisinde düşündüğünüz, ve bazende üzüldüğünüz bu kız..tam türk filmlerinin içinden fırlamış çıkmış, kimi zaman filiz, kimi zaman hülya ama ismi alev, ayşe, handan olanlardan biri gibi..en yakın dostunun yanında bile ağlayamadan ıssızlığa sığındığı an; bütün o hassasiyetini yalnızca, yalnızlığı içinde yaşayan bu kız..çok düşünerek yazdığı bu tarihi yazıyı yazarken ağlamayı çok istiyor, ama ıkınsada dökemeden şu an içindekileri buraya kazıyor..

bildiniz...yürek acısı..kuyruk acısı gibimidir bilmiyorum; kuyruk sallamayı bir türlü öğrenemeyen kalas bir yanımı bildiğimden..bazıları salak diyebilir bende onlara salak diyorum..onca para babası peşimden koşup, onlarca 657'li tarafından evlilik teklifi alıp reddettiğim için..yoo burdan şunu düşünmeyin çok mu güzelsin de peşinden koşanın haddi hesabı çokmuş gibi konuşuyorsun? hayır..değilim..gayet sıradan bir vatandaşım..
İşte o kız; yürekten sevmiş, yürekten inanmış, evliliğe adım adım ilerlerken; bir akşam hiç bilmediği biri tarafından telefonla aranarak; evleneceği adamın gerçekte neler yaptığını gün gibi öğrenip, kırmış dökmüş koymuş olarak şoka girerek ve gökten 3 elmanın düştüğü masallarının ne b*ktan olduğunu anlamaya çalışarak, ve 180 km hızla göz yaşı seliyle karşı karşıya gelmiş, ama boru hatlarında tıkanıklık olduğu için ağlamayı becerememiş, ferit'inin başka kadınlarla fink attığını öğrenmiş, aldatılmış kadınlardan biri olarak huzurlarınızda..

Haydi alkışlayın beni..bu gece sahne alıyorum..ben onu çok sevdim bee köpekler gibi Allah bilmem neyini versin, naaptım lan ben, suçum neydi dramajlarından çıkarak..ne istedin lan benden, neydi derdin şerefsiz çirkefliğinden uzak kalarak..

haydi alkışlayın beni; çok sevdiğim için..adam gibi yüreğimden ödün vermediğim için..parasız çulsuz s.boktan bu adama bir dolu problemleri aşsın diye 3000 volt destekle kimi zaman dostça kimi zaman arkadaşça sırdaşça ve herşey olarak yanında olan bu beni alkışlayın, huzurlarınızda şu bergüzar gibi sahne alıyorum; düşünün gözlerimden yaş gelmiyor, ama içim çok yanıyor, üstelik içmesini bilmez, içki içmez biri olarak sarhoşça alıyorum sahnemi..Tükürmek ve kusmak istiyorum ferit'e ..alev'ine bi kibrit çaktığı için..tonlarca küfürleri savurup, belkide rahatlamak istiyorum..hak ettiği her lafa ve yaptıklarına yansın ve en çok da utansın diye..cevapsızım, suskunum, nedendir bilinmez oldukça mantıklıyım, gururluyum,..
Haydi alkışlayın beni sevdiğim adam, şimdi yaptıklarından çok beni kaybettiğini bildiği için çok ama çoooooook pişman..hemde çooook..7.8 şiddettinde beni sallayıp yerle bir ettiği için..benim hiç bir zaman duyamayacağımı sandığı haltlarını bir gün birinin bana fısıldayacağından bi haber piyasanın püsürükten o.o.s.p.u ruhlu kadınlarıyla düşüp kalktığı için..
haydi alkışlayın beni..biliyorum seni Allah korumuş diyeceğiniz için.sizin değil benim içim yandığı için.. beni alkışlayın bakın olanlardan sonra meğer ne güçlüymüşüm diyebildiğim için, hele yarın..yarından sonra..nasıl biri olacağım için..
haydi beni alkışlayın siz masadakiler, yudumlayın çaylarınızı, içkilerinizi kolalarınızı ya da her ne yiyip içiyorsanız, meze olmuş feritimin nede iğrenç bir adam olduğunu size böyle çirkince ifade ettiğim için..para babalarının aslında boktan adamlar olduğunu bildiğim için yüreğimi hak edecek birini sevdiğimi düşünmüştüm, eyyy salak sen bunu hak ettin derseniz; hayır, ben bunu hak etmedim, hak edecek kadar kendimi aşşağılamadan, pervasızca kahkaha atıp iki göz kırpan şirret sokak yada piyasa kadın cinslerinden oldukça uzak kalan ben...benn...bennn.....hak etmedim..ama hak etmeyene hiç görmediği ve bundan sonrada göremeyeceği bir yüreği tanıştırdığım, sevdirdiğim, sevdiğim için..
Haydi alkışlayın beni..bir dolu mesajların içinde boğuluyorum ' ne olur affet beni'
aslında ben beni cidden kaybettim bulamıyorum neredeyim..kimi affedeyim, neden affedeyim..
Bu gece benim için peçetelerin içine duygularınızı anlatın, dolu dolu alkışlayın, bu küçük ama cesareti çok büyük kalp inanın hıçkıra hıçkıra çocuklar gibi ağlıyor..sevgi ne acı bir duygu..aşk ne acı bir tat..hissettiğim herşey için pişmanlık duymadan..
Son kez alkışlayın, eyy masadakiler; yarın bu kız çok farklı olacak..yüreği ağlasın dokunmayın, yaşamalı yapayalnız içten içten..sessizce ağlamalı, gözlerine vurmadan damlalar..ben sevdiğim adamı öldürdüm, kutlayın beni..kendisi öyle olmasını istediği için..çok şeyler söylemeli ama kilit vurmalıyım sözcüklerime..ve asaletimi bir kezde ben tebrik edip,dimdik kendimi ayakta alkışlarken..
haydi kutla beni yüreğimi yakan adam...şimdi sen kutla, yaptıkların için çiçekler yolla bana, papatyalar düşsün ellerime..yüreğimi sele verdiğin için teşekkür et kendine..ne denli aşşağılık bir karakter olduğunu gösterebildiğin için...sakın kendine acıma.. sana acıyan bu yüreği soracak olursan, taş olup, kalpten heykelini dikti sevgi duvarına..'ben sensiz yaşayamam' diyen ferit'im...
ben sensiz yaşamanın ne demek olduğunu öğreneceğim..


Yorumlar

  1. vaaov harikasınn ilk alkış benden sana canım öğrenirsin çok kolay oh kuşlar gibi oluyorsun :)

    YanıtlaSil
  2. az öncede başka bir blogda yazı okudum çok sevmeyeceksin diyordu çok seversen çok sevilmezmişsin anlayamadım elimizde terazi tartacakmıyız çok sevdim yarısnı alayım .insan sevince düşünmüyorki azı çoğu .sevgiler canım öptüm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım o paylaşımı ben yapmıştım ama galiba yanlış anlaşma olmuş... orada anlatılmak istenen sadece sitemdi..çok sevgiği halde kavuşamayan bir kişinin çok sevdimde ondan olmadı demesi bir sitemdir yani ben öyle anlıyorum :))

      Sil
    2. aa evet sende okumuştum hatta sanada yazdım sevginin terazi yok diye:))

      Sil
  3. :((((hay Allah Gülçin'ciğim yalnız bu telefonla söylenenlerin doğruluğuna emin misin? Seni çekemeyen birinin komplosu olmasın..? Hani dedektif tutarsın elinde resimler, belgelerle getirir önüne ispatlar...bilemiyorum ama 'yok %100 eminim' diyorsan ne olur üzülme değmez gözyaşlarına:((kimsenin içyüzünü bilemeyiz hele ki bu zamanda...daha genceciksin, yazdığının aksine seni gördüm - güzelsin- karşına dürüst, sevgine layık biri çıkacaktır..yanlış kişiyi sevmişsin...hata sende değil...senin suçun değil lütfen kendine eziyet etme, kendine acıma da..hatta yazdığın gibi kurtulduğuna sevin, iyi ki evlenmeden önce iç yüzünü anlamışsın...:(((
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  4. gülçinimmm canım arkadaşım... hani Allah seni korumuş diyeceksiniz demişsin ya evet ben buna inanıyorum iyi niyetli saf sevgiyle seven kişilerin (kız erkek fark etmez) karşısındaki kişi eğer bunu hak etmiyorsa..Allah bir şekilde durumu ortaya çıkarıyor aynı olayın benzeri benim arkadaşımın başına geldi onun duygularının şahidi olarak seni çok iyi anlıyorum yalnız uzakta oluşun sana nasıl destek olacağım konusunda beni düşündürüyor..ama şunu söyleyeyim Rabbim bu konuda seni aydınlattı ise bundan sonra seni karanlıkta bırakmaz emin ol..sadece O'na dayan canım hepsi geçecek...

    YanıtlaSil
  5. İnsan sevmeli, aşık olmalı, yaşadığı hiç bir insani duygudan pişman olmamalı, kendini asla suçlamamalı. Bu kez böyle olmuş, bir dahakine çok güzel olabilir ve aradığın gerçek mutluluğu bulabilirsin. Ders al, değiş, yarın başka bir Gülçin ol, ama asla inancını yitirme. Hayat çok güzel, düzgün ve dürüst insanlar da var, sandığımızın aksine çoklar üstelik. Mutlaka rast geleceksin canım. Ve, sakın içine akıtma gözyaşlarını, kuruyana kadar aksınlar, bırak. O kadar iyi geliyor ki... Öpüyorum seni, sevgiyle kucaklıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar